Barion Pixel
Log in / Register
Close

„Örülj, ha esik az eső, mert ha nem örülsz, akkor is esni fog.” Színezéssel ma is vidámabbá teheted a napot!

Boldog húsvétot színezhető hátizsák

Boldog húsvétot színezhető hátizsák

4.165Ft +Áfa

Nincsen húsvét nyuszi nélkül!

A húsvét a kereszténység legnagyobb ünnepe, az “ünnepek ünnepe”. A húsvét Jézus Krisztus feltámadásának és vele az emberiség megváltásának ünnepe. Ugyanakkor a tavasz eljövetelének köszöntése is. Ma egyházi és családi ünnep, amelyből nem hiányozhatnak a húsvéti szimbólumok.
Húsvéthétfőhöz fűződő népszokás a locsolás és ennek jutalmául a festett tojás ajándékozása. A tojás a belőle kikelő madárral Jézus újjászületését, a népi hiedelem szerint az életet, a piros szín Jézus kiontott vérét jelképezi. A locsolkodó vers és a kölnivel való locsolkodás később terjedt el, ahogy az ajándékot hozó húsvéti nyúl képzete is.

Remek ajándék lehet egy hátizsák, melyben kicsik és nagyok összegyűjthetik a locsolkodásért járó meglepetéseket.

 

 

Quantity
Cikkszám 9873828-tzs
Kategóriák , , ,
Címkék , , , , , , ,
Oszd meg

Leírás

Textil termékeinket színezheted szinte bármivel! Ha újra színeznéd válassz kimosható vízbázisú filceink közül, vagy ha meg szeretnéd őrizni a műved, textilfilccel színezd a termékeket, majd színezés után vasalóval fixáld azt! A vasalás előtt sütőpapírral le kell fedni a vasalandó területet, és óvatosan a vasaló maximális fokozatán vasald át a felületet. Kímélő mosás javasolt max. 40°C-on.

Back to top