Barion Pixel
Log in / Register
Close

„Örülj, ha esik az eső, mert ha nem örülsz, akkor is esni fog.” Színezéssel ma is vidámabbá teheted a napot!

Artdeco rózsa

Pop-art váza
Pop-art váza 3.833Ft +Áfa

Artdeco rózsa

4.485Ft +Áfa

Nemzetközi nőnap

A nemzetközi nőnap a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja, amelyet 1917 óta (Magyarországon 1948 óta) minden év március 8-án tartanak.
A nőnap eredetileg munkásmozgalmi eredetű, harcos, a nők egyenjogúságával és szabad munkavállalásával kapcsolatos demonstratív nap volt.
Fontos megjegyezni azonban, hogy március 10-ig bármikor felköszönthetőek a nők. Az 1889-ben volt először nő nap, és azt március 10-én tartották.
A rendszerváltás után a nőnap Magyarországon is elvesztette eredeti munkásmozgalmi hangulatát, helyette a virágajándékozás dominál.
Ha szeretnél egy kicsit szakítani a hagyományos virág ajándékozással, akkor válassz színezhető virágos pólóink közül! Színezés közben garantált a kikapcsolódás is!

  • *Méret:

Quantity
Cikkszám 21881090-p
Kategóriák , , , ,
Címkék , , , , ,
Oszd meg

Leírás

Textil termékeinket színezheted szinte bármivel! Ha újra színeznéd válassz kimosható vízbázisú filceink közül, vagy ha meg szeretnéd őrizni a műved, textilfilccel színezd a termékeket, majd színezés után vasalóval fixáld azt! A vasalás előtt sütőpapírral le kell fedni a vasalandó területet, és óvatosan a vasaló maximális fokozatán vasald át a felületet. Kímélő mosás javasolt max. 40°C-on.

Back to top