Színezés felnőtteknek : A teljes útmutató

felnőtt színező blog

Most megmutatjuk mire lesz szükséged hogy újra elkezdj színezni…

Mert ugye már színeztél…oviba…suliba… sehol ? Na ne viccelj!

 

Na jó akkor vegyük át előröl :

  1. Valamilyen színeznivaló lényegében bármit választhatsz amihez kedved van.  Márpedig azt fogsz itt találni fogsz bőven, így máris jó helyen jársz.
  2. Eszközök amivel színezhetsz. Lényegében bármi amihez csak kedved van. De arra vigyázz hogy a megfelelő eszközt válasz a kiválasztott színeződhöz. (Bakker…eszközök… tudtam hogy valamit elfelejtettem… Oh nem mégsem… :o) )

Eszközök  :

 

Zsírkréták

Előnyök: Én csak szeretem a zsírkréta színek merészségét és a sima viaszos érzetet az oldalon. Olyan könnyen alkalmazhatóak és olcsók. Ki nem szereti a zsírkrétákat gyerekkorától kezdve?

Hátrányok: Nos, ez alapvetően viaszos színű bot, pontos tipp nélkül, így nem fog tudni sok részletmunkát elvégezni. ÉS eltörnek. ÉS gyorsan felhasználhatja őket. ÉS nehéz őket élesíteni (hacsak nem kapod meg a Twistable-eket).

Markerek

Előnyök: A háromszög alakja miatt könnyen megtarthatók; élénk, élénk színek sokféle árnyalatban; precíziós tippek; remekül néz ki ceruzával.

Hátrányok: „rendben” a rétegezésnél – könnyen túlzásba eshet, és vérezhet. Nem könnyű használni színes ceruzák alatt, szilárd tömbökben. . . az oldal elkezd tépkedni és bóklászni (de a ceruzák alatt firkálni rendben van). Nincsenek címkék a színeken, és a tartályban nehéz rendezni.

 

Színes ceruzák

Előnyök: 36 ceruza alacsony áron! Nehéz megtalálni a sok ceruzát csak öt dollárért. Szeretem a sima, viaszos érzetet az oldalon; könnyen rétegezhetők.

Hátrányok: Nem jó azok számára, akik nagyon szeretik kitölteni a területet, mint én – szeretek keményen színezni, és a színt elég szilárdvá tenni, és ezek rendben voltak. Miért? A ceruzákat gyakran kell élesíteni. Egy másik panasz, amit láttam erről a készletről – nincsenek kék / zöld árnyalatok (például kékeszöld) és túl sok alapzöld. Egyetértek ezzel az értékeléssel.

 

Tollak

Előnyök:  Különböző tollakat kap ebben a szettben: csillogás, metál, neon, pasztell stb. Tehát, ha nagyon sokféle stílusú tollra vágyik, akkor ez a szettje.

Hátrányok:  A tinta nem alkalmazkodik egyenletesen egyes stílusokhoz, és sokáig tart, míg megszárad.

Legjobb tippek a felnőttek színezéséhez

  1. Gyakorlat. Csinálja gyakran, mert olyan, mint bármi más – minél többet csinál, annál jobb lesz.
  2. Dolgozzon kívülről, befelé. Megtalálom, ha először a szélek körül színezek, kicsit jobban maradok a vonalakban. Ha középen vadulok, akkor valószínűleg nem lépem át a vonalakat.
  3. Ne nyomja túl erősen, ehelyett építsen színt. Csak akkor törje meg a ceruzák vagy zsírkréták hegyét, ha túl erősen nyomja. Ez nem verseny!
  4. Tartsa élesen a ceruzáit és zsírkrétáit / tartsa a markerek kupakját. Vigyázzon az eszközeire, hogy azok hosszabb ideig tartsanak. . . és tartsa élesen a részleteket.
  5. Ha tintát használ, először tesztelje. Legyen erre a célra külön papír. Miért érdemes tesztelni? Vérzésre. . . réteges. . . és megbizonyosodni arról, hogy valóban a kívánt színű-e. Folyamatosan tesztelek jelölőket (és ceruzákat, különös tekintettel) egy külön papírra.
  6. Ne tartsa be a szabályokat. A felnőttek színezésének lényege a szórakozás, a kikapcsolódás, sőt egy új hobbi megkezdése. Akkor miért tartaná be a szabályokat? Most itt a lehetőség, hogy lazán vágjon le! Tényleg nem tud elrontani – és ha úgy érzi, hogy tette. . . csak lapozzon.

 

 


Leave your thought here